O nama

Metal Corp.

Firma Metal Corp. je osnovana 2009 godine kao deo porodične firme Mah osnovanog još 1989 godine. Sedište firme kao i proizvodni pogon od 5500m2 se nalazi u Staroj Moravici.

Naša firma se bavi sa zaštitom i obradom metala, a glavne delatnosti su nam usmerene na: metalnu bravariju i galanteriju, izradu namenskih metalnih paleta i regala, baštenskog nameštaja, reklamnih polica, ograda, metalnih konstrukcija, metalnih hala i još mnogo toga po narudžbi kupca.

Druga naša veoma važna delatnost je zaštita metala sa procesima plastifikacije metala, plastificiranje sa procesima potapanja, eloksiranje aluminijuma, fosfatizacija, aludin, nanošenje farbe vazduhom itd. Takođe vršimo i uslužno varenje, sečenje, bušenje i savijanje crnih metala, aluminijuma i inoxa. Naša firma je podjednako prisutna i na domaćem i na stranom tržištu. Eksport robe se vrši u Švedsku, Italiju, Nemačku, Norvešku, Sloveniju, Crnu Goru, Mađarsku, Hrvatsku, Češku itd.

Kao proizvođači uvek se trudimo da pružimo vrhunski kvalitet za pristupačnu cenu. Puno ulažemo u usavršavanje naše oprema i stručnog tima, jer smatramo da samo trajno ulaganje i rad može rezultovati željenim uspehom.

Naš tim

Naš tim uvek stoji na raspolaganju svim klijentima i uvek se trudimo da sve zahteve rešavamo na najbolji mogući način i u najkraćem mogućem roku.

Metal Corp. gradi svoju poziciju na tržištu od samog osnivanja oslanjajući se na činjenicu da uspeh preduzeća zavisi od talenta, veštine i stručnosti zaposlenih, kao i od njihove sposobnosti da funkcionišu kao tim čiji su članovi usmereni ka ostvarivanju jedinstvene vizije.

Zbog toga prilikom zapošljavanja novih radnika veliku pažnju posvećujemo izboru kvalifikovanih stručnjaka. Svi zaposleni imaju posebnu odgovornost prema našim proizvodima, što se prvenstveno odnosi na kontrolisanje i poboljšavanje kvaliteta radnog procesa i kvaliteta.

Naši majstori pohađaju stručne seminare i treninge, jer je osnovna politika naše firme da znanje i stručnost moraju svakodnevno da se unapređuju i usklađuju sa novim trendovima.

Misija

Naša misija obuhvata uspešno ispunjavanje zahteva naših kupaca, stalno povećavanje broja naših partnera kao i proširivanje segmenata, koji obuhvataju proizvođačku delatnost u oblasti metala na domaćem i stranom tržištu. Naš glavni cilj je da kupac uvek bude zadovoljan sa našim proizvodima i uslugama.

Vizija

Naša vizija je da budemo dominantni proizvođači metalnih bravarskih i galanterijskih proizvoda u Srbiji i u okolini.

KVALITET

Kod kvaliteta kod nas ne postoji kompromis. To potvrđuju i integrisani sistemi Iso 9001, 14001, 45001, 3834-2

https://www.youtube.com/watch?v=zF2i1xO0rng

Iso certificate

spisak mašinskog parka

prijava za posao

Podešavanja kolačića
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Podešavanje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.