Hírek

Csarnok Átadársa
Megnézem
Csarnok Átadársa
Átadták a bácskossuthfalvi MetalCorp nevű cégben a Prosperitati Alapítvány támogatásával megvalósult kiemelt jelentőségű közepes és nagyléptékű gazdasági fejlesztéseket. A cég 2009-ben kettő-három munkással kezdett dolgozni. Jelenleg több mint 70 foglalkoztattuk van. 2017-ben és 2019-ben is sikeresen pályázott a vállalat a Prosperitati Alapítványnál, és a két befektetés összértéke 1,2 millió euró volt, ebből közel 500 ezer euró volt az alapítvány támogatása. A MetalCorp többek között az autóipar számára gyárt raklapokat. A cég beszállítója a BMW-nek, az Audinak és a Volkswagennek is. A Simensnek transzformátor fedeleket készítenek, illetve a MAN kamiongyártó céggel is együtt dolgoznak.
Reklámpolc
Megnézem
Reklámpolc
Többek között foglalkozunk reklámpolcok tervezésével és kivitelezésével, illetve rendelésre különféle fémszerkezeteket gyártunk.
Az év vállalkozója 2015-ben
Megnézem
Az év vállalkozója 2015-ben
2015-ben az Észak-bácskai körzet legjobb 5 vállalkozója közül a Szerbiai Kereskedelmi Kamara a Metal Corpot választotta az év vállalatának. A Metal Corp. elismerésben részesült a helyi vállalkozók közül is, mint Topolya Község legjobb vállalata. Köszönet mindenkinek, aki segítette munkánkat, hiszen együtt könnyebb sikeressé válnunk.
Metal Corp. prospektus
Megnézem
Metal Corp. prospektus
A Metal Corp. cég 2009-ben alakult, a Mah család vállalkozás részeként, amely 1989-ben alakult. A cég székhelye és gyára 5500m2 található Stara Moravica-ban. A cég fémfeldolgozással és védelemmel foglalkozik...